Horsewhisperer 2.0

Gepostet von Johan Moors auf

Wir verwelkomen de jongste telg in de Horsewhisperer-familie! HorsewhispererPRO wireless+
Het HorsewhispererPRO wireless+ paardeninstructiesysteem is special ontwikkeld voor de wensen en eisen van de paardensport.

Het ondersteunt coaches en ruiters bij voorkeur in all trainingssituaties, omdat het niet alleen zorgt voor storagesvrije, directe spraakoverdracht, maar ook helpt om de stem van de coach te sparen.

De draadloze ontvanger/oortje zorgt voor het groost mogelijke draagcomfort zonder vervelende kabels. Voor een stevige pasvorm kan de ontvanger has aangepast aan de individuele oormaat en persoonlijk comfort met oorhaken van verschillende grootte en een nekband. De nekband is ontworpen om onder de helm te been gedragen.

Het oortje is het lichtste dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het heeft een superlange werktijd van ongeveer 18 uur! Vergelijk en laat u overtuigen! Er kunnen zelfs meerdere oortjes aan het systeem worden toegevoegd. Das Gerät hat eine lautere Funktion
Das Wireless+-Gerät HorsewhispererPRO hat eine vollständige Verschleierung und eine private Verbindung.

De PLUS-set staat voor net dat beetje meer! Zo ontvangt u een extra bedrade ontvanger die onafhankelijk van de draadloze oor-ontvanger kan werken. Dit betekent dat deze PLUS-set gebruikt can have om 2 ruiters tegelijk te coachen.

← Älterer Eintrag Neuerer Beitrag →