Horsewhisperer 2.0

Publicado por Johan Moors en

We verwelkomen de jongste telg in de Horsewhisperer-familie! Susurrador de caballosPRO inalámbrico+
Het HorsewhispererPRO wireless+ paardeninstructiessystem es especial en twikkeld voor de wensen y eisen van de paardensport.

Het ondersteunt coachs en ruiters bij voorkeur in alle trainingsituaties, omdat het niet alleen zorgt voor storagesvrije, directe spraakoverdracht, maar ook helpt om de stem van de coach te sparen.

De draadloze ontvanger/oortje zorgt voor het grootst mogelijke draagcomfort zonder vervelende kabels. Voor een stevige pasvorm kan de ontvanger worden aangepast aan de individuele oormaat en persoonlijk comfort met oorhaken van verschillende grootte en een nekband. De nekband está ontworpen om onder de helm te worden gedragen.

Het oortje is het lichtste dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het heeft een superlange werktijd van ongeveer 18 uur! Vergelijk en laat u overtuigen! Er kunnen zelfs meerdere oortjes aan het systeem worden toegevoegd. Het oortje heeft een luisterfunctie
Het HorsewhispererPRO wireless+-device heeft een volledig veilige & privé verbinding.

¡De PLUS-set staat voor net dat beetje meer! Zo ontvangt u een extra bedrade ontvanger die onafhankelijk van de draadloze oor-ontvanger kan werken. Dit betekent dat deze PLUS-set gebruikt kan worden om 2 ruiters tegelijk te coachen.

← Entrada antigua Publicación más reciente →